Els teus diners

La T-Empresa de Caixa Popular, perfecta per a controlar les despeses i els pagaments de la teua empresa

7 des. 2021

Caixa Popular facilita a les seues empreses clients unes targetes perfectes per a facilitar el dia a dia dels seus empleats. La targeta T-Empresa ajuda els empresaris a controlar les despeses que tenen assignades cada treballador, i a més suposa una facilitat per a cada empleat quan ha de fer front a algun pagament.

Un recurs per a optimitzar les finances de l’empresa

Quan cal pensar en eines per a gestionar les despeses de l’empresa, és important tindre en compte totes les tasques que impliquen cobraments i pagaments dels nostres projectes. Com que el temps és un dels recursos més cotitzats, facilitar als nostres empleats una eina que els ajude a gestionar els seus pagaments de manera immediata i segura serà un avantatge per a tots, per als treballadors i per a l’empresa en si.

Gràcies a la targeta T-Empresa de Caixa Popular, en la teua empresa s’acabaran les notes de despeses, els correus electrònics justificant cada pagament i la preocupació de diferents empleats per a deixar aquest moviment justificat i abonat. Ara, amb la targeta T-Empresa de Caixa Popular s’automatitza el control de cada despesa per cada empleat, i agilita així la tasca comptable de les despeses mensuals totals de cada treballador i de l’empresa.

A més, la targeta T-Empresa ofereix els avantatges següents als mateixos treballadors:

  • Inclou un límit de crèdit associat en exclusiva a la targeta. La targeta T-Empresa de Caixa Popular permet fer compres a crèdit de béns o serveis i retirar diners en efectiu en un ATM contra el límit de crèdit. Si es disposa de la versió targeta T-Empresa Mixta, et dona l’opció de retirar efectiu en caixer contra el límit de crèdit o a dèbit amb càrrec en el compte associat.
  • Es poden revisar totes les despeses en l’app Ruralvía mòbil, on, a més, l’empleat podrà fer pagaments immediats o, si ho prefereix, fraccionar el pagament en qualsevol moment amb el Servei de Compra Personalitzada. L’import mínim que necessites per a pagar a terminis la compra que vulgues és de 90 euros. Tens fins a 60 mesos per a anar lliurant cada termini, sense que veges com afecta les teues retirades d’efectiu o a altres compres que faces amb la targeta.
  • Els empleats amb la targeta T-Empresa de Caixa Popular gaudeixen de diferents assegurances per a evitar problemes més grans en cas que la targeta siga robada o se’n faça un ús fraudulent.

I per als autònoms… la targeta T-Negoci de Caixa Popular

Per als professionals per compte propi, en Caixa Popular disposem d’una targeta adaptada a les seues necessitats. Es tracta de la targeta Mastercard T-Negoci de dèbit, ideal per a treballadors autònoms.

A més que, gràcies a la targeta T-Negoci, els autònoms es beneficiaran d’una eina per a fer els seus pagaments i controlar les seues despeses d’una manera automàtica i senzilla, a través de Ruralvía mòbil podran consultar informes mensuals i trimestrals sobre els moviments referents al seu àmbit laboral.

Com veus, la targeta T-Empresa i la targeta T-Negoci de Caixa Popular són una gran opció per a estalviar temps, diners i organitzar els comptes de l’empresa. Si vols rebre més informació amb les característiques, els beneficis o l’aplicació d’aquestes targetes, contacta amb Caixa Popular des d’aquest formulari digital o, si ho prefereixes, a través del telèfon 91 334 67 80 de dilluns a dissabte entre les 08.00 i les 22.00 hores. T’hi esperem!

Escrito el dt., 07/12/2021 - 11:30