Pensant a canviar de casa? Segueix aquests consells

2021-02-17T10:26:44+01:00 17 de febrer de 2021|Al teu costat|

Triar casa, sobretot quan anem a comprar-la, és una de les decisions més rellevants de la nostra vida. Ha de ser una decisió reflexionada i hem d’estar-ne totalment convençuts. Per ajudar-te en aquesta tasca i evitar que passes per alt aspectes importants, hui et donarem una sèrie de consells perquè l’elecció del teu pròxim habitatge siga un èxit segur.

Que a Espanya som més de comprar que de llogar no és res nou. I no ho diem nosaltres. Segons dades del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS), més del 80 per cent dels espanyols prefereixen comprar “un habitatge propi”. Tan sols el 13 per cent prefereixen el lloguer. Això no és així en la resta dels països d’Europa, on no hi ha una cultura de la propietat tan arrelada com ací.

És possible que formes part d’aquesta gran majoria i estigues pensant a comprar-te una casa. Fes una ullada a les recomanacions que cal seguir per a triar habitatge.

Sabies que la casa dels teus somnis podríem tindre-la nosaltres? A través del nostre portal immobiliari, posem al teu abast una borsa àmplia d’habitatges. Només has d’accedir al web www.caixapopular.ruralvia.com, seleccionar el tipus d’immoble que busques i la població o l’adreça en què t’agradaria viure. En menys d’un minut, podràs consultar els habitatges entre les quals triar.

 

Deixeu un comentari

X