Entorn digital

10 aplicacions perfectes per a usar durant les vacances

25 ag. 2022

Sens dubte, agost destaca per ser el mes de vacances per a la majoria de la població. No són poques les persones que viatgen, ixen a dinar i sopar fora, s’escapen un cap de setmana, etc. Si a tu també et preocupen certes qüestions durant les vacances, apunta les 10 aplicacions següents.

1. Airbnb

Airbnb és una aplicació gratuïta en què podràs trobar allotjaments que particulars decideixen llogar a turistes per un temps concret. De la mateixa manera, pots trobar habitacions d’hotels. Sens dubte, una aplicació que no pots passar per alt si busques allotjament a bon preu. Tanta és la seua fama que hui dia té més de 100 milions de descàrregues. 

2. Skyscanner

Juntament amb Airbnb és una de les aplicacions essencials amb què has de comptar per organitzar-te les vacances. Hi pots buscar combinacions d’allotjaments, vols i lloguers de cotxe, amb la possibilitat d’aplicar diferents filtres segons les teues necessitats. De la mateixa manera, pots configurar alertes de preu perquè se t’avise quan isquen vols pel preu que hages establit. 

3. Relax My Dog

No et pots oblidar de la teua mascota, és un membre més de la família! Si eres dels què s’emporten a la seua mascota de vacances, no pots passar per alt l’aplicació Relax My Dog o Relax My Cat. La seua funció és oferir música relaxant per a calmar la teua mascota. Això sí, tingues en compte que aquesta aplicació no és gratuïta, té una subscripció mensual de 5,49 euros. 

4. SunSmart Global UV

Aquesta aplicació t’informarà dels nivells de radiació ultraviolada en el lloc en què estàs. D’aquesta manera, pots saber quan necessites més aplicar-te protecció contra el sol. Ha sigut desenvolupada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), l’Organització Meteorològica Mundial (OMM), el Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA) i l’Organització Internacional del Treball (OIT).

5. AroundMe

AroundMe és una aplicació que et facilita tots els llocs d’interés que hi ha al teu al voltant, perquè no et perdes res essencial quan estigues de viatge, o localitzes certs punts de manera àgil: hospitals, restaurants, bancs, gasolineres, comerços, etc. 

6. iPlaya

Aquesta aplicació ben útil de pot informar d’unes quantes coses: de l’oratge, de l’estat de la mar, del nivell de les onades, la qualitat de l’aigua, els serveis prop de les platges, l’estat de l’arena o la intensitat ultraviolada. La seua base de dades té informació de més de 2.000 platges del nostre país. A més treballa amb Google Maps, per la qual cosa també et pot ajudar a arribar a la platja que vulgues. 

7. Chiringuía

Eres dels que gaudeix de menjar en quiosquets quan vas a la platja? Estàs de sort! Amb aquesta app pots situar tots els quiosquets que hi ha prop d’on estàs. A més, pots veure opinions d’altres clients, així com les cartes i els preus. Tingues en compte, de totes maneres, que pot ser que no hi figuren tots, ja que primer de tot han d’haver-se registrat prèviament. De totes maneres, no deixa de ser una app molt útil. 

8. Tricount

Si viatges amb amics molt possiblement vos preocupa el repartiment de despeses. L’aplicació Tricount vos ajudarà perquè aquest tema no siga més un maldecap. Després d’introduir les despeses, l’aplicació divideix les despeses i calcula els diners que deu cadascú i a qui. El millor és anar anotant cada despesa en el moment en què es fa. 

9. Anti Repelente de Mosquitos

Si eres de les persones que cada estiu pateixen per les picades de mosquit, aquesta aplicació, sens dubte, t’interessarà. Emet sons de baixa freqüència que mantenen lluny els mosquits, i pots triar entre un rang que va des de 8-22 kHz. De la mateixa manera t’ofereix consells sobre com alleujar les picades o previndre-les. 

10. PackPoint

Eres d’aquestes persones que sempre acaben omplint la maleta de més per si de cas? No et preocupes, no eres l’única. Per aquest motiu naix l’aplicació PackPoint, que t’ajuda a organitzar el contingut de la maleta depenent de la destinació a què viatges, el viatge i el que hages de fer.

Escrito el dj., 25/08/2022 - 09:21