Els teus diners

Com mantinc segura la meua banca mòbil?

19 nov. 2020

Coneixes la normativa europea PSD2? En Caixa Popular ens encarreguem de complir les mesures proposades per la llei perquè l’experiència dels nostres clients en Ruralvía, el nostre servei de banca digital i mòbil, siga com més segura millor per als usuaris.

La nostra prioritat és que les dades dels nostres clients estiguen ben protegides davant l’atac de qualsevol virus o de qualsevol ciberdelinqüent. És per això que, per exemple, sol·licitem una autenticació reforçada del client abans d’efectuar una transacció o un pagament per Internet. Són mesures de seguretat per a verificar la identitat del client i evitar possibles fraus.

La verificació d’identitat que exigim passa per confirmar dues dades que poden ser de tres factors diferents: demanar-li una cosa que coneix, com el seu usuari o una contrasenya; una cosa que posseeix, com ara el número de telèfon mòbil o de la targeta; i una informació que siga inherent a ell o ella, a través de sistemes biomètrics competents que li sol·liciten informació dactilar o facial.

Però, a més, els clients han de tindre en compte una sèrie de mesures que han d’aplicar ells mateixos, en els seus dispositius mòbils, per evitar vulnerabilitats i allunyar els ciberdelinqüents dels seus aparells i dels serveis de banca mòbil.

 

 

Els clients de Caixa Popular compten amb Ruralvía mòbil

Ruralvía mòbil és l’app que poden utilitzar els clients de Caixa Popular per a operar amb la seua entitat des del dispositiu mòbil mateix.

Des de Caixa Popular treballem perquè es garantisca la màxima seguretat del client, que pot fer transaccions en qüestió de segons, així com configurar el seu inici de sessió amb sistemes de reconeixement d’empremta digital i Face ID.

Si ja n’eres client i no disposes de l’app, descarrega-te-la hui mateix. Si encara no n’eres client i t’agradaria ser-ho, descarrega’t Ruralvía mòbil i a través del botó Fes-te’n Client podràs unir-te a Caixa Popular des del mòbil sense necessitat de passar per l’oficina. T’esperem!

Escrito el dj., 19/11/2020 - 09:00

Compartir este post

Artículos relacionados

Descobreix amb Caixa Popular els vectors d'atac més utilitzats pels ciberdelinqüents.

Descobreix amb Caixa Popular els vectors d'atac més utilitzats pels ciberdelinqüents.

Saps en què consisteixen els vectors d’atac? En ciberseguretat, aquests mitjans permeten als ciberdelinqüents fer atacs a un sistema i prendre el control total o parcial de l’equip, amb la finalitat de tindre certs beneficis econòmics o d’una altra índole. Des de Caixa Popular t’expliquem tot el que has de saber sobre aquests mètodes. 
Encara que el terme “vectors d’atac” s’utilitza habitualment en l’àmbit de la informàtica, l’origen es remunta a l’àmbit militar. En aquest sentit, fa referència a les bretxes o febleses de seguretat en les defenses de l’enemic, que poden ser aprofitades per a fer un atac determinat.
 

Descobreix com fer-te client de Caixa Popular en 4 passos senzills

Descobreix com fer-te client de Caixa Popular en 4 passos senzills

Fer-te client de Caixa Popular és més fàcil del que penses. Ara pots fer-ho des del mòbil quan i on vulgues. En aquesta infografia t’expliquem els quatre passos que has de seguir per aconseguir-ho. No t’ho perdes!
Vols fer-te client de la nostra entitat? En Caixa Popular volem facilitar-te la tasca perquè no perdes un minut de més en aquest procés, per això a continuació et mostrarem com fer-te’n client d’una manera fàcil i ràpida.