Entorn digital

CONEIXES ELS AVANTATGES DE L’APP RURALVÍA?

16 des. 2022

Controla els teus comptes des de l’app Ruralvía

A través de l’aplicació Ruralvía tindràs la possibilitat de gestionar els teus comptes bancaris de la manera més ràpida i senzilla. Podràs controlar el saldo i els moviments del teu compte, buscar les operacions que tinguen una data determinada a partir dels filtres o també descarregar els detalls dels rebuts.

Envia diners amb l’app Ruralvía

Dus a terme els teus pagaments a qualsevol hora i en qualsevol moment de la manera més còmoda i senzilla. La nostra app et permetrà fer traspassos i transferències des del teu dispositiu mòbil, Bizum o Dimo a qui vulgues. A més, podràs cancel·lar les transferències que hages fet el mateix dia, consultar els teus moviments, sol·licitar un avís al beneficiari per correu electrònic o SMS i signar totes les operacions pendents.

Gestiona les teues targetes des de la nostra app

Des d’ara ja pots controlar tots els teus desemborsaments a través de la nostra app. Tan sols hauràs d’activar les teues targetes i començar a operar amb elles; recorda que podràs consultar el saldo, els límits i els moviments, a més de tindre l’opció d’ajornar el pagament de les compres efectuades amb la targeta de crèdit. Així mateix, també hi ha altres possibilitats: ● Demanar un nou codi PIN. ● Crear un límit de despesa. ● Extraure efectiu amb totes les teues targetes. ● Fer transferències o transaccions des de la teua targeta al teu compte o a l’inrevés. ● Recarregar el saldo a targetes de mòbils prepagament. ● Bloquejar la teua targeta de manera temporal o permanent.

Paga les teues factures

En la nostra app, també podràs gestionar el pagament de les teues factures quan vulgues. Tindràs l’opció de pagar els rebuts que no estiguen domiciliats, tornar els rebuts que s’hagen carregat o cancel·lar-ne la devolució.

Consulta els valors

Ara, amb l’app Ruralvía podràs estar al corrent de la posició de la teua cartera, les cotitzacions o la compravenda d’accions, així com anul·lar ordres o simplement informar-te de les ordres enviades a borsa.

Revisa els teus missatges

Una vegada accedisques a la nostra plataforma, tindràs a la teua disposició una bústia virtual, on podràs consultar tota la teua correspondència bancària.

Localitza els caixers pròxims

Siga com siga el lloc on estigues, la nostra app et mostrarà els caixers més pròxims, fins i tot aquells en què pots traure diners de manera gratuïta.

Aprofita tots els seus serveis

Una de les nostres finalitats és poder facilitar el dia a dia als nostres clients. Per això mateix, des de l’app Ruralvía t’oferim una gran quantitat d’avantatges que pots gaudir tan sols amb un clic, com per exemple triar com vols rebre els missatges, activar les notificacions per saber al moment informació rellevant dels teus comptes i canviar la teua clau d’accés o consultar les teues dades personals.

 

CONEIXES ELS AVANTATGES DE L’APP RURALVÍA?

Escrito el dv., 16/12/2022 - 10:43