Els teus diners

Els beneficis d’un préstec preconcedit en Caixa Popular

13 nov. 2020

El préstec preconcedit és un producte que oferim en Caixa Popular als clients que compleixen les condicions internes establides en funció d’una anàlisi prèvia sobre la seua capacitat financera. El client de Caixa Popular amb un préstec preconcedit el pot trobar i contractar des de Ruralvía, el nostre servei de banca digital. I, amb uns clics, podrà disposar dels diners en el seu compte i fer realitat el somni que tenia al cap, des de canviar de cotxe a reformar el seu habitatge. El que el client vulga, sense haver de justificar la finalitat del capital!

El millor d’aquest procés és que el client no ha de preocupar-se per la paperassa o pels temps d’espera. Tan sols haurà d’accedir al seu compte en Ruralvía i llegir les condicions del préstec preconcedit. En cas que li interesse, amb uns passos senzills disposarà dels diners en el seu compte de manera instantània.

En el cas que el client no tinga un préstec preconcedit, podrà sol·licitar un préstec a través de Ruralvía. El seu gestor podrà analitzar la informació rebuda i les possibilitats de finançament per al client.

 

 

T’agraden totes les opcions de finançament dels clients de Caixa Popular? Si tu encara no eres client de la nostra entitat, fes-te client de Caixa Popular descarregant l’app Ruralvía mòbil de manera gratuïta a través de Google Play o l’Apple Store. Clica en el botó Fes-te’n Client i segueix els passos que t’aniràs trobant, amb només uns clics podràs ser client de la nostra entitat. T’hi esperem!

Escrito el dv., 13/11/2020 - 09:00

Compartir este post

Artículos relacionados

Descobreix amb Caixa Popular els vectors d'atac més utilitzats pels ciberdelinqüents.

Descobreix amb Caixa Popular els vectors d'atac més utilitzats pels ciberdelinqüents.

Saps en què consisteixen els vectors d’atac? En ciberseguretat, aquests mitjans permeten als ciberdelinqüents fer atacs a un sistema i prendre el control total o parcial de l’equip, amb la finalitat de tindre certs beneficis econòmics o d’una altra índole. Des de Caixa Popular t’expliquem tot el que has de saber sobre aquests mètodes. 
Encara que el terme “vectors d’atac” s’utilitza habitualment en l’àmbit de la informàtica, l’origen es remunta a l’àmbit militar. En aquest sentit, fa referència a les bretxes o febleses de seguretat en les defenses de l’enemic, que poden ser aprofitades per a fer un atac determinat.
 

Descobreix com fer-te client de Caixa Popular en 4 passos senzills

Descobreix com fer-te client de Caixa Popular en 4 passos senzills

Fer-te client de Caixa Popular és més fàcil del que penses. Ara pots fer-ho des del mòbil quan i on vulgues. En aquesta infografia t’expliquem els quatre passos que has de seguir per aconseguir-ho. No t’ho perdes!
Vols fer-te client de la nostra entitat? En Caixa Popular volem facilitar-te la tasca perquè no perdes un minut de més en aquest procés, per això a continuació et mostrarem com fer-te’n client d’una manera fàcil i ràpida.