AL TEU COSTAT

Gescooperativo col•labora en les necessitats bàsiques de 167 llars de famílies amb persones majors

13 jun 2022

A Espanya, 12,5 milions de persones, és a dir, el 26,4% de la població espanyola, estan en risc de pobresa i/o exclusió social.

Davant aquesta situació, Creu Roja ha creat el projecte “Cobertura de necessitats bàsiques” mitjançant l’ús de targetes moneder. D’aquesta manera secunden, mitjançant ajudes econòmiques de 1a necessitat (alimentació, higiene, neteja, etc,), un nre. important de famílies i persones en situació de gran vulnerabilitat socioeconòmica.

personas en riesgo de exclusión siendo ayudadas por Cruz Roja

Des de la gestora dels fons d’inversió de les Caixes Rurals, Gescooperativo, hem volgut contribuir a aquest projecte finançant la cobertura de necessitat bàsica de 167 llars, prioritzant les famílies amb persones majors. Mitjançant el lliurament de targetes aconseguim dignificar i fer més eficient la manera de fer costat a les persones.

Per al Grup Caixa Rural, el compromís social és una part fonamental del sentit de la responsabilitat com a entitat. Ens sumem a la iniciativa d’apostar per un futur millor, aportant el nostre granet d’arena a través de la Gamma Sostenible de Fons d’Inversió que combinen l’anàlisi financera amb els criteris de sostenibilitat i solidaritat.

Coneix els nostres fons sostenibles i aposta per un món millor.

 

Escrito el dl., 13/06/2022 - 11:53