AL TEU COSTAT

Entrevista a les nostres companyes de l’oficina de Caixa Popular de Rodrigo de Pertegás

12 nov. 2021

Hui vos presentem les nostres companyes de l’oficina de Caixa Popular del carrer de Rodrigo de Pertegás a València. 
Hi treballen Susana, Nuria, Katherine i Anna, com a directora.

1.    Primer de tot, una presentació breu per part de l’equip:

Em dic Susana Mena i treballe en Caixa Popular des de l’any 2006. Vaig entrar en pràctiques en l’oficina 12-Riba-roja mentre acabava la carrera i després vaig fer el curs bàsic i vaig passar a l’oficina 25-Paterna uns quants mesos més. Al febrer del 2007, vaig passar a formar part de l’equip de l’oficina 18- J. d’Aiora durant 8 anys, fins a l’any 2014 en què em van traslladar a l’oficina 49-Burjassot com a responsable del control de la inversió fins a l’octubre de l’any passat, en què vaig tornar de nou a València, aquesta vegada a l’oficina 58-Rodrigo de Pertegás, on em vaig retrobar amb companys i clients que ja tenia en l’oficina 18 del Jardí d’Aiora. 
Tot això fa ja un total de 16 anys formant part de Caixa Popular, es diu prompte. 

--
Hola, soc Nuria Salazar, companya de l’oficina de Rodrigo de Pertegás, on per sort treballe des de fa anys i on he conegut persones que sé que estaran per sempre, encara que els camins professionals se separen, han passat a ser amics. Vaig començar en l’entitat per les pràctiques de final de carrera de la UV, perquè sempre m’havia cridat l’atenció la banca i vaig iniciar la meua carrera en l’oficina 18-Jardí d’Aiora, d’on tinc molt bon record; després d’això vaig estar a les vesprades de continuïtat en l’oficina 58-Rodrigo de Pertegás, però als matins alternava en altres oficines segons les necessitats.
Fora de la faena m’agrada fer esport, viatjar, estar amb els amics, la meua parella i amb la família.

--

Soc Katherine, graduada en Finances i Comptabilitat per la Universitat de València. Vaig començar en Caixa Popular de pràctiques en l’oficina 53-Mercat, i l’ambient de treball i el tracte dels companys va ser el que em va animar a continuar desenvolupant la meua vida professional en aquesta entitat. 
En la meua vida diària dedique els dies a passar-ho amb la família i els amics, eixir a fer passejos llargs i conéixer cada racó de la Comunitat Valenciana.

--

Soc Anna Pons, directora des del 2008 de l’oficina a València, en Rodrigo de Pertegás. Vaig començar el meu camí en Caixa Popular el 1993. Després de fer el curs bàsic, vaig començar a treballar en l’oficina 09-Malilla, on vaig estar 9 anys. Aquell any vaig passar a formar part de l’equip de l’oficina 18-Jardí d’Aiora, fins al 2008, any en què passe a dirigir l’oficina de Rodrigo de Pertegás. La meua afició preferida és passar temps amb les persones que estime, la família, els amics... M’agrada fer rutes caminant, gaudint de la natura. Una altra afició, que no practique massa per falta de temps, és fer les maletes i viatjar on siga!

2.    Com definiríeu breument la vostra faena en l’oficina amb vista a un client que no coneix la vostra oficina?

Comença Estela dient “Som una cooperativa de crèdit valenciana, en què el nostre servici és diferent als altres. Ens preocupem per donar servici de qualitat, atenent necessitats, anomenant els clients pel seu nom i amb un horari fora del que és habitual i on a més el client tria el canal pel qual vol ser atés.”

Considere que ajudem financerament les persones, sent una entitat pròxima i sempre buscant el millor per a cadascun. Tot un servici, des de gestions més quotidianes, a poder comprar-te un habitatge, iniciar un negoci, projectes…, diu Nuria. 

El nostre tracte amb un client que no ens coneix (i amb el que ens coneix també) és sempre rebre’l amb un somriure, amabilitat i proximitat, afig Katherine. 

3.    Què creieu que valoren més els clients de la vostra faena?

Obri Susana la ronda responent: “La confiança, la implicació, l’honestedat, la rapidesa…”.

L’atenció que els donem. Som un equip que practica estupendament l’amabilitat, l’empatia i l’alegria. Encara que hi ha factors externs que afecten, ho passem bé treballant i això ho detecta el client, afig Anna. 

La nostra disposició a brindar sempre una solució en la mesura que siga possible i el nostre compromís a oferir sempre qualitat, comenta Katherine. 

Considere que una cosa que fem molt bé és el tracte al client, la proximitat, la flexibilitat i la disponibilitat que tenim. I més ara, amb tant de canvi en la resta de les entitats, els clients ho noten, ens ho fan saber i ells mateixos fan de prescriptors a amics, veïns i fa que cresquem. 
Quan ho escoltes de boca dels clients o quan venen recomanats per altres, és gratificant, diu Nuria. 


4.    Quin tipus de servici i assessorament pot esperar un client en Caixa Popular?

Susana, per la seua part, comenta: “Un Servici 5 Estreles. Que poden confiar en nosaltres, els oferim el que necessiten sense col·locar productes, amb un servici de qualitat.”

Crec que actualment tenim tota mena de servici i assessorament professional i honest, sobretot amb el suport dels diferents departaments, i ja no sols presencialment, amb tant de canvi, ens hem sabut adaptar amb les alternatives que ens dona la tecnologia, afig Nuria. 

La nostra disposició a brindar sempre una solució en la mesura que siga possible i el nostre compromís a oferir sempre qualitat, diu Eva. 

5.    Què valores més de ser soci i treballador d’una empresa com Caixa Popular?

Som una cooperativa de crèdit i per això som socis, formem part d’una gran família, en contínua adaptació i formació. Al final el factor humà crec que és el que més s’ha de valorar, sabent on estem i gaudint del que es fa, diu Nuria. 


Per part seua, Anna comenta “El que valore més, sens dubte, és la proximitat. Quan he necessitat Caixa Popular per a donar-me suport davant un problema personal, sempre m’ha ajudat, han estat prop de mi. 

La implicació i la responsabilitat de totes les persones que formem part de Caixa Popular. El millor d’aquest projecte són les persones que el formem, som més que companys, som com una família, afig Susana. 

L’equip de treball que compon cada oficina és el que m’ha animat a continuar en una empresa com Caixa Popular, tractar amb professionals compromesos a donar el millor de si en cadascuna de les seues àrees de treball i aprendre cada dia de cadascun d’ells, conclou Katherine.


6.    Què destacaries de l’entorn de treball en què et mous?

Estem en un barri de gent treballadora, que valora molt l’atenció que li donem, atenció pròxima i l’ajuda que els prestem quan ens necessiten. Treballar en Caixa Popular m’ha donat l’oportunitat de conéixer molt bona gent, persones que amb el temps han passat a formar part de la gent que estimes. Per acabar, cal dir que és important que no se’ns oblide qui som i d’on venim i que les persones que formem part de Caixa Popular ho interioritzem. Formar part de C aixa Popular no és únicament donar un bon servici als clients, és donar un bon servici entre companys i posar en pràctica el que tots portem dins, empatia, amabilitat, respecte i ganes de treballar, afig Anna. 

En incorporar-me en aquesta oficina, estic retrobant-me amb clients que feia uns 7 o 8 anys que no veia, que em reconeguen i em recorden amb afecte, genera satisfacció.
També m’he retrobat amb companyes amb qui ja vaig treballar. Anna, va ser companya meua en l’oficina de Jardí d’Aiora durant 5 anys i amb la qual vaig continuar mantenint el contacte posteriorment i amb Nuria, que també va començar en pràctiques en l’oficina 18, a qui vaig poder veure en els seus començaments. És gratificant trobar-te de nou amb persones amb les quals has treballat tan a gust.
Quant a la zona, el client particular és de barri, molt semblant al perfil de l’oficina de Burjassot de la qual vinc, però quant a la resta, l’oficina té un potencial de creixement gran i on la implicació, la responsabilitat i el treball en equip són el més important, comenta Susana. 

rodrigo pertegas

Si t’ha agradat aquesta entrevista, pots llegir més entrevistes als nostres companys en la secció “Al teu costat” del blog.

Escrito el dv., 12/11/2021 - 00:00