Entorn digital

La nova Ruralvía: com pots traure partit de la banca digital

24 maig 2023

Descobreix les noves característiques de Ruralvía

●    Observa amb atenció els acords de valors. A partir d’ara, ja és possible accedir a informació addicional sobre els teus acords de valors des de Ruralvía. Només has de fer clic directament en l’acord o en els tres punts situats a la dreta i seleccionar l’opció “Veure detall” per veure la informació detallada. És molt senzill!

●    Ajorna el pagament dels càrrecs en el teu compte. Si tens càrrecs en el teu compte per un valor més gran de noranta euros, pots ajornar-ne el pagament de manera ràpida i senzilla. És important tindre en compte que es necessita disposar d’una targeta de crèdit per a fer aquest ajornament. 

●    Actualitza fàcilment el tractament per renovar informació personal. Aquesta opció es localitza en l’apartat de “Tractaments de dades personals” situat en Les meues dades dins de l’Àrea personal. 

●    Gaudeix d’un accés més senzill i fàcil. Només necessites introduir el teu NIF i la contrasenya habitual per a accedir-hi. Tan sols et sol·licitarà que ingresses el nom d’usuari en cas que tingues diversos comptes associats. 

●    Accedeix a la nova manera de manejar els teus rebuts i administra’ls amb un sol clic. Tindràs la capacitat de fer qualsevol acció que vulgues amb els teus rebuts: pagar-los, canviar el compte de pagament, cancel·lar la domiciliació o revisar el registre històric. 

●    L’opció d’Enviar diners, que abans es coneixia com la funció de transferències, és la manera més efectiva, convenient i segura d’enviar diners, fer una transferència Bizum o enviar efectiu a un caixer automàtic. Simplement, selecciona el compte de destinació i, si vols, pots guardar-lo com a preferit per a futurs enviaments. 

Explora els avantatges de Ruralvía en convertir-te en client de Caixa Popular

Fes-te client de Caixa Popular i accedeix als serveis de banca digital des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Com a client nou, gaudiràs de zero comissions durant el primer any. A més, podràs obtindre el kit de benvinguda, que té: 

●    Un compte corrent. Podràs mantindre el control total de les teues finances pel fet de poder fer operacions com ara ingressos, domiciliacions de nòmina i transferències des de qualsevol lloc i a qualsevol hora del dia.

●    Una targeta de dèbit. Tindràs la capacitat de fer una varietat d’operacions financeres com pagar les teues compres, retirar efectiu i efectuar altres transaccions. 

●    L’accés a la banca en línia. Dugues a terme qualsevol tipus de transacció a través dels canals en línia. 

Accessible a tots els clients de Caixa Popular

Encara no tens instal·lada l’aplicació Ruralvía en el teu dispositiu mòbil? Si eres client de Caixa Popular, pots obtindre-la amb facilitat descarregant la plataforma des d’App Store o Google Play. Si encara no has registrat el teu compte, és recomanable que l’actives per començar a gaudir dels avantatges que brinda la banca digital. No esperes més i obtín-la!

Escrito el dc., 24/05/2023 - 14:05