Entorn digital

Maia, assistent virtual per a clients de Caixa Popular, t’acompanya en Ruralvía Mòbil

19 jul. 2022

Coneixes ja Maia, el teu assistent virtual? Maia està en l’app de Ruralvía, sempre disposada a satisfer qualsevol dubte i ajudar-te a localitzar les teues operatives. S’ha dissenyat amb el propòsit d’orientar els clients de Caixa Popular, de manera que no perdes ni un minut en la teua navegació per l’app. Coneix-ne el funcionament i les virtuts!

Com comentàvem, Maia està sempre disponible en el menú desplegable de l’esquerra. Si et sorgeix algun dubte, pots iniciar el xat i respondre a les seues preguntes seleccionant entre les respostes disponibles. Acabada la conversa, Maia t’aportarà informació, et dirigirà a la pàgina que buscaves o et deixarà a les mans d’un equip especialitzat. 

Compta amb Maia com la teua aliada en Ruralvía Mòbil per fer sol·licituds, gestionar les teues targetes o els teus comptes, fer transferències i moltes altres operatives dins de la teua banca digital en Caixa Popular. 

Si encara no eres client de Caixa Popular, però t’agradaria unir-te a la nostra cooperativa de crèdit, tan sols necessites descarregar l’app de Ruralvía i seleccionar “Fes-te’n client”. Hauràs d’emplenar un formulari senzill, tingues el DNI a mà! Una vegada sigues client, amb Maia podràs fer els teus primers passos amb total tranquil·litat. I amb la seguretat que sempre estarà disponible en Ruralvía Mòbil, a qualsevol hora i qualsevol dia, per a ajudar-te! 

Escrito el dt., 19/07/2022 - 14:49