Els teus diners

Programa Kit Digital: qui pot accedir a aquesta ajuda?

26 abr. 2023

En què consisteix el Kit Digital?

El programa d’ajudes Kit Digital és finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation. El propòsit principal és proporcionar suport a les empreses perquè puguen adaptar-se a l’entorn digital. En l’actualitat, la transformació digital s’ha convertit en un aspecte fonamental per a les empreses, ja que necessiten tindre presència en línia per a competir en un mercat globalitzat i interconnectat. En aquesta línia, el Kit Digital brinda, tant a professionals autònoms com petites empreses, la possibilitat d’obtindre finançament per dur a terme la implementació de solucions tecnològiques.

Requisits per a sol·licitar el Kit Digital

Les petites i mitjanes empreses, així com els treballadors autònoms que estiguen registrats a Espanya i tinguen en la seua plantilla menys de cinquanta treballadors l’any anterior a la publicació de la convocatòria poden sol·licitar aquest tipus d’ajuda. Per a determinar si compleixen aquest requisit, es considera la mitjana dels treballadors registrats en la Seguretat Social durant l’últim any natural. A més, si l’empresa compta amb professionals autònoms, aquests també podran ser considerats part integrant del seu equip.

Trucs per a traure el màxim partit al Kit Digital

A continuació , et deixem alguns tips per a aprofitar al màxim aquesta ajuda: ● Millora la generació de contingut en les teues xarxes socials. En desenvolupar un pla d’acció per a les xarxes socials que s’alinee amb els teus objectius, podràs establir un vincle amb els teus possibles clients i, a més, fidelitzar els que ja et segueixen. ● Millora l’experiència d’usuari. És essencial que els usuaris tinguen una experiència agradable per a incrementar el seu nivell de satisfacció i fidelitat. ● Gestiona els clients potencials. Optimitza la gestió dels teus clients en simplificar i digitalitzar els teus processos alhora que amplies les teues oportunitats de venda. ● Millora la teua plataforma de comerç electrònic. A través de l’aplicació de tècniques d’anàlisi web, l’optimització de motors de cerca i la creació de campanyes publicitàries efectives. ● Crea una estratègia d’email màrqueting. Estableix una comunicació efectiva amb els teus clients actuals i potencials mitjançant el correu electrònic, augmentant la seua fidelitat i generant trànsit a la teua pàgina web. ● Dissenya una pàgina web si encara no en tens. Això t’ajudarà a millorar significativament la visibilitat del teu negoci. ● Aprofita els serveis i les eines d’Oficina Virtual. L’ús d’eines de col·laboració en el núvol pot augmentar la productivitat dels teus treballadors i millorar l’eficiència en el treball. ● Fes una auditoria digital. Així podràs detectar àrees de millora, així com identificar possibles problemes o riscos en la teua presència en línia. ● Crea perfils en diferents plataformes de xarxes socials. Aprofita els diferents canals de xarxes socials per a establir una comunicació efectiva amb els teus usuaris i promocionar els teus productes o serveis. ● Contracta els serveis d’una agència especialitzada en SEO. Crea una estratègia d’optimització web personalitzada que s’adapte a les teues necessitats i els teus objectius específics per a aconseguir els millors resultats.

Caixa Popular, sempre al dia amb les noves tendències digitals

En els últims anys, la societat ha sigut testimoni de l’accelerada transformació digital, especialment en l’entorn empresarial. En Caixa Popular, som conscients d’aquests canvis i els desafiaments que ens ofereix el futur. Per això, oferim facilitats de finançament als nostres clients perquè puguen implementar solucions digitals més innovadores en les seues empreses, amb el propòsit d’optimitzar el seu creixement empresarial. A més, en la nostra entitat disposem d’una pàgina de contacte que recopila totes les ajudes i subvencions públiques atorgades per diferents organismes. D’aquesta manera, els emprenedors, les pimes i els autònoms poden trobar les subvencions més adequades per a les seues necessitats de manera fàcil i ràpida.

Escrito el dc., 26/04/2023 - 15:39

Compartir este post

Artículos relacionados

Si el teu banc et demana una clau o un codi, no te’n fies!

Si el teu banc et demana una clau o un codi, no te’n fies!

Estigues atent a possibles atacs cibernètics amb la finalitat de previndre paranys, com el robatori d’identitat i les telefonades fraudulentes. 
En un entorn digital cada vegada més interconnectat, els delinqüents cibernètics estan constantment a la cerca d’oportunitats per a aprofitar la ingenuïtat o la falta d’atenció d’usuaris desprevinguts. En aquesta era en què la tecnologia té un paper essencial en la nostra rutina, és de summa importància mantindre’ns alerta i ben informats per a evitar caure en els paranys ordits per aquests criminals digitals. Aprén a protegir-te en aquest entorn i no et deixes enganyar!
 

Consells per a sortejar els reptes financers de setembre

Consells per a sortejar els reptes financers de setembre

El mes de setembre posa a prova l’estabilitat econòmica. No obstant això, a través de la planificació de pressupostos minuciosos, la reutilització de recursos i l’adopció de pràctiques d’estalvi, és possible enfrontar amb èxit els reptes financers d’aquest període. 
Dins del cicle anual de despeses, setembre es destaca com un mes que planteja reptes a la planificació financera de nombroses famílies. Amb la tornada a l’escola i la recuperació de les rutines després de les vacances d’estiu, els costos poden augmentar de manera significativa. Per tant, per a afrontar aquest escenari, resulta fonamental comptar amb estratègies i recomanacions que possibiliten superar reeixidament les dificultats financeres de setembre. T’agradaria descobrir les estratègies per a gestionar les teues despeses sense comprometre la teua solidesa econòmica? Si és així, continua llegint aquest apunt.