• Cinco libros sobre finanzas

Així funciona l’ODS 4, que aposta per l’alfabetització mundial

2021-09-06T11:19:49+02:00 7 de setembre de 2021|Deixant empremta, social|

En els nostres dies, tots els ciutadans de la Comunitat Valenciana gaudim d’una educació pública i privada de qualitat en els centres d’educació que tenim. No obstant això, hi ha molts xiquets i ciutadans de totes les edats que no tenen accés a aquest servei bàsic, bé perquè viuen lluny de les ciutats o perquè estan en zones subdesenvolupades. Mitigar aquesta situació és la meta de l’ODS 4: Educació de qualitat.

Des de Caixa Popular ens hem proposat difondre i donar a conéixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), proposats per les Nacions Unides per aconseguir un planeta més sostenible, responsable i equitatiu per a l’any 2030. A més de l’ODS 1: Pobresa mundial o l’ODS 2: Fam en el planeta, hui vos parlem de l’ODS 4, la finalitat del qual és aconseguir un món completament inclusiu i modern en el futur.

Para atenció, perquè en aquesta infografia volem ensenyar-te de quina situació partim i quines són les metes proposades per al futur. Això t’ajudarà a entendre la importància que cada vegada més homes i dones posem el nostre granet d’arena per afavorir la inclusió educativa dels nostres veïns.

 

 

 

Els objectius de l’ODS 4 són aconseguir que les zones més desfavorides d’Àfrica i Amèrica tinguen més col·legis, que permeten posar en contacte la seua població, i afavorir l’arribada de professors natius d’àrees com Europa o els Estats Units perquè moltes persones aconseguisquen una atenció adequada. De qualsevol manera, només a través del compromís ciutadà i institucional s’assolirà aquest gran objectiu, en un planeta que tendeix a oferir oportunitats educatives cada vegada més bones a través de la digitalització.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixeu un comentari

X